Kahve falında saç kestirme görmek

Kahve falında saç kestirme görmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç kestirme gördüyseniz:

  • Pazarlıkla neler elde edebileceğiniz üzerinde durmalısınız.

Kahve falında başkasının saçını kestirmiş görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına işaret eder.

Kahve falında saçını kestirmeye gitmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını kısa kestirmiş görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında saç kestirmiş olmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçımı kestiğimi görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını zorla kestirmek bereket ve huzur geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını kestirmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, sıkıntılarının daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kendi saçını kestiğini görmek gelir kaybedeceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir