AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağında altın yüzükler görmek

Kahve falında parmağında altın yüzükler görmek

Kahve falında parmağında altın yüzükler görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, çok rahat edeceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, ticarette yol katedeceğine, üzüntülerin günden güne artacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında parmağında altın yüzükler gördüyseniz:

  • Finansal durumunuzu da gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında parmağından altın yüzük çıkarmak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmaktan altın yüzük çıkarmak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağa altın yüzük takmak çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında parmağına altın yüzük takmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında altın yüzüğü parmaktan çıkarmak falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında parmakta altın yüzük görmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin parmağında altın yüzük görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının parmağında altın yüzük görmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir