AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kolunun olmadığını görmek

Kahve falında bir kolunun olmadığını görmek

Kahve falında bir kolunun olmadığını görmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, şansının da döneceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında bir kolunun olmadığını gördüyseniz:

  • Size söylenecek şeylerden çok yararlanabilirsiniz.

Kahve falında kollarının olmadığını görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol kolunun olmadığını görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında sağ kolunun olmadığını görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında kolları olmadığını görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına işarettir.

Kahve falında başkasının kolunun olmadığını görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, rahata ve huzura kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kolunun olmadığını görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir kolunun olmadığını görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında tek kolunun olmadığını görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir