AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakları kınalı görmek

Kahve falında parmakları kınalı görmek

Kahve falında parmakları kınalı görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, işlerin hafifleyeceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, onlara hayrının dokunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmakları kınalı gördüyseniz:

  • Ani değişikliklerin doğru yönetilmesi gerekebilir.

Kahve falında parmağına kına yakmak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında parmaklarına kına sürmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmaklarda kına görmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına alamet eder.

Kahve falında yüzük parmağına kına yakmak ticarette ilerleyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına tabir olunur.

Kahve falında parmaklarına kına yakmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında parmaklarında kına görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında parmakları kınalı görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir