AnaSayfa / Genel / Kahve falında para saydığını görmek

Kahve falında para saydığını görmek

Kahve falında para saydığını görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, iş hayatında başarılı olmaya, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zorluklarını aşacağına, işlerinin gelişme göstereceğine işarettir.

Kahve falında para saydığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınları baştan çıkartmak, duygusal, anlık veya kalıcı maceralar yaşamak açısından şanslısınız.

Kahve falında babasının para saydığını görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında madeni para saymak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para saydırmak onurlu bir yaşam süreceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında demetle para saymak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil para saymak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında para saydığını görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında para almak saymak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt para saydığını görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir