AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı para saymak

Kahve falında yabancı para saymak

Kahve falında yabancı para saymak bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, ona emek vereceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı para saymak gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yer değişikliği türünde durumlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında yabancı para saymak maddi gücünün de daimi olacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının para saydığını görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında para almak saymak yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında madeni para saymak iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir para saydığını görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının parasını saymak hayali kurulan eve ulaşmaya, isyan edeceğine delalet eder.

Kahve falında para bulmak ve saymak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt para saydığını görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir