AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağında yara görmek

Kahve falında parmağında yara görmek

Kahve falında parmağında yara görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, evi yoksa ev alacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, eski enerjisini bulacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağında yara gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin gidişatı veya pek çok sayıda girişiminiz istediğiniz şekilde ilerlemeye başladığının sinyallerini vermeye başlayabilir.

Kahve falında parmakta yara görmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına işarettir.

Kahve falında işaret parmağında yara görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, malının da hiç olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baş parmakta yara görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmaklarda yara görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına yorulur.

Kahve falında parmak yara görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında parmağında yara görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında parmağından yaralanmak bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarında yara görmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir