AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak üzüm görmek

Kahve falında parmak üzüm görmek

Kahve falında parmak üzüm görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, itibar göreceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, hakkı olanlara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında parmak üzüm gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler planlarda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında parmak üzümü yemek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, para sıkıntısından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında parmak üzüm yemek insanları sakinleştireceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına yorulur.

Kahve falında parmak üzüm görmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında parmak üzümü görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, şifa ve moral bulacağına işaret eder.

Kahve falında üzüm çekirdeği ekmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında üzüm asması dikmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında üzüm kurusu görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğe üzüm yedirmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir