AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm çekirdeği ekmek

Kahve falında üzüm çekirdeği ekmek

Kahve falında üzüm çekirdeği ekmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine delalettir.

Kahve falında üzüm çekirdeği ekmek gördüyseniz:

  • Beraber hoş anlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında üzüm çekirdeği ekmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekirdeksiz beyaz üzüm görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, iyiliğe ve güzelliğe inanılır.

Kahve falında çekirdeksiz yeşil üzüm görmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında çekirdekli kuru üzüm yemek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm çekirdeği görmek şerefe ve izzete, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına inanılır.

Kahve falında çekirdeksiz üzüm yemek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çekirdekli üzüm görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi yorulur.

Kahve falında çekirdeksiz kuru üzüm görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir