AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak üzümü yemek

Kahve falında parmak üzümü yemek

Kahve falında parmak üzümü yemek son model arabaya sahip olacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında parmak üzümü yemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan önemli şanslar söz konusu olabilir.

Kahve falında parmak üzüm yemek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmak üzümü yemek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmak üzümü görmek psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında parmak üzüm görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına işaret eder.

Kahve falında üzümlü kek yemek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işaret eder.

Kahve falında üzüm toplayıp yemek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm bağında üzüm yemek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında üzüm yemek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, çok rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir