AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak üzümü görmek

Kahve falında parmak üzümü görmek

Kahve falında parmak üzümü görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmak üzümü gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek için harekete geçmekten çekinmenize neden olan riskler anlaşılabilir.

Kahve falında parmak üzümü görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmak üzüm görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında parmak üzümü yemek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında parmak üzüm yemek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına yorulur.

Kahve falında üzüm ve incir yemek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil üzüm vermek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına işarettir.

Kahve falında taze kara üzüm görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına inanılır.

Kahve falında üzüm erik yemek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, geniş bir ev satın alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir