AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğinin olmadığını görmek

Kahve falında bebeğinin olmadığını görmek

Kahve falında bebeğinin olmadığını görmek her geçen gün başarıların artacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, toplum içindeki değerinin artacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine inanılır.

Kahve falında bebeğinin olmadığını gördüyseniz:

  • Kafanızı bir süredir meşgul eden konular neticelenebilir.

Kahve falında evli olmadığı halde bebek emzirmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği olmadığı halde bebek emzirmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında göz bebeğinin olmadığını görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına delalettir.

Kahve falında bebeğinin olmadığını görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin olmadığını görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli olmadığı halde bebeği olduğunu görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişinin birinin olmadığını görmek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzında diş olmadığını görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir