AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak kaldırmak

Kahve falında parmak kaldırmak

Kahve falında parmak kaldırmak işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmak kaldırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözleri veya hareketleri nedeniyle kontrolünüzü kaybedebilir, duygusal tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında şehadet parmağını kaldırmak stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine işarettir.

Kahve falında işaret parmağını kaldırmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında parmak kaldırmak hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini yerden kaldırmak nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, her nimetin lezzetine varacağına delalettir.

Kahve falında kuranı kerimi yerden kaldırmak büyük bir ferahlık yaşanacağına, zarar etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında taş kaldırmak görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine yorulur.

Kahve falında birini kucaklayıp kaldırmak sıkıntı çekeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında halıyı kaldırmak ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir