AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kucaklayıp kaldırmak

Kahve falında birini kucaklayıp kaldırmak

Kahve falında birini kucaklayıp kaldırmak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, yurtdışına gidileceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında birini kucaklayıp kaldırmak gördüyseniz:

  • Romantizm ilişkileri kuvvetlendirebilir.

Kahve falında birini kucaklayıp kaldırmak çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yüksek bir makama geleceğine alamet eder.

Kahve falında sofra kaldırdığını görmek bol şanslı bir döneme girileceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına delalet eder.

Kahve falında işaret parmağını kaldırmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarını kaldırmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına delalettir.

Kahve falında halıyı kaldırmak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında kaş kaldırmak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşen insanı kaldırmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında etek kaldırmak çok güzel günler geçirileceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir