AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yerden kaldırmak

Kahve falında birini yerden kaldırmak

Kahve falında birini yerden kaldırmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, ufkunun açılacağına, çok büyük borçlar alacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini yerden kaldırmak gördüyseniz:

  • Çok fazla hassas düşünmemeli yapılan güzelliklere izin vermelisiniz.

Kahve falında yerden ekmek kaldırmak çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yerden birini kaldırmak çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında kuranı kerimi yerden kaldırmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşen birini yerden kaldırmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerden taş kaldırmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı yerden kaldırmak hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine inanılır.

Kahve falında ekmeği yerden kaldırmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına işaret eder.

Kahve falında yerden kaldırmak evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir