AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi olmadığını görmek

Kahve falında dişi olmadığını görmek

Kahve falında dişi olmadığını görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişi olmadığını gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirici aktivitelerin geri dönüşü olumlu olabilir.

Kahve falında dişinin birinin olmadığını görmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında alt dişinin olmadığını görmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ön dişin olmadığını görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine delalettir.

Kahve falında üst dişinin olmadığını görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında bir dişinin olmadığını görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında iki dişinin olmadığını görmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının dişinin olmadığını görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dişi olmadığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir