AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasından silahla vurulmak

Kahve falında kafasından silahla vurulmak

Kahve falında kafasından silahla vurulmak dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, eşi ile arasının açılacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında kafasından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi yansıtmanızı sağlayacak değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında kafasından silahla vurulmak işlerin kapanacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine delalettir.

Kahve falında birinin kafasından vurulduğunu görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine inanılır.

Kahve falında kafasindan vurulmak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında kafasından vurulduğunu görmek aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının silahla vurulduğunu görmek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında ayağından silahla vurulduğunu görmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, ruhuna hayrat yapılacağına işarettir.

Kahve falında ayaktan silahla vurulmak rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, çok büyük adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında kafadan silahla vurulmak gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, enerjisini toplayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir