AnaSayfa / Genel / Kahve falında şakaktan vurulmak

Kahve falında şakaktan vurulmak

Kahve falında şakaktan vurulmak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şakaktan vurulmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında şakaktan vurulmak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamileyken silahla vurulmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına delalettir.

Kahve falında vurulmak ama kan görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında kendine iğne vurulmak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında bacağından silahla vurulduğunu görmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla kolundan vurulmak kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtından vurulmak ama ölmemek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında annenin vurulduğunu görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir