AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağından yüzük çıkarmak

Kahve falında parmağından yüzük çıkarmak

Kahve falında parmağından yüzük çıkarmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağından yüzük çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı işleri hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında parmağındaki yüzüğü çıkarmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüğü parmağından çıkarmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında parmaktaki yüzüğü çıkarmak girdiği her işte çok başarılı olacağına, anne baba duaları alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağına yüzük takıp çıkarmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yüzüğü parmaktan çıkarmak tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında altın yüzüğü parmaktan çıkarmak çaresiz kalacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında parmaktan yüzük çıkarmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmakta yüzük çıkarmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir