AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağına yüzük takıp çıkarmak

Kahve falında parmağına yüzük takıp çıkarmak

Kahve falında parmağına yüzük takıp çıkarmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında parmağına yüzük takıp çıkarmak gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa fark etmiyor.

Kahve falında parmağına yüzük takıp çıkarmak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük takıp çıkarmak tatsız durumların yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında nişan yüzüğü takıp çıkarmak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın yüzük takıp çıkarmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük takıp çıkarmak istediği makama geleceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına yorulur.

Kahve falında yüzüğü parmağından çıkarmak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine delalettir.

Kahve falında parmağından yüzük çıkarmak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmaktan altın yüzük çıkarmak işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir