AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinden kan aktığını görmek

Kahve falında elinden kan aktığını görmek

Kahve falında elinden kan aktığını görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında elinden kan aktığını gördüyseniz:

  • Herkes sizi takdir etmeyebilir veya sizinle ön planda yer almak istemeyebilir.

Kahve falında elinden kan aktığını görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinden kan akmasını görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında elinden irin aktığını görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına işarettir.

Kahve falında elinden kan görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında elinden kan fışkırdığını görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinden kan aldırmak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinden kan vermek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünden kan aktığını görmek bereketin ve karın artacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir