AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinden kan akmasını görmek

Kahve falında elinden kan akmasını görmek

Kahve falında elinden kan akmasını görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinden kan akmasını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri bazı şeyleri farklı yapması konusunda ikna etme çabanız karşılıksız kalabilir.

Kahve falında elinden kan aktığını görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına yorulur.

Kahve falında elinden kan akmasını görmek güzel günler görüleceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine tabir olunur.

Kahve falında elinden irin aktığını görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına delalettir.

Kahve falında elinden kan aldırmak yarınları için isabetli kararlar alacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine alamet eder.

Kahve falında elinden kan vermek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine delalettir.

Kahve falında elinden kan fışkırdığını görmek zararın telafi edileceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinden kan görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında kafadan kan aktığını görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir