AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük parmağını kopmuş görmek

Kahve falında yüzük parmağını kopmuş görmek

Kahve falında yüzük parmağını kopmuş görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına yorulur.

Kahve falında yüzük parmağını kopmuş gördüyseniz:

  • Dedikodulardan sakınmak istiyorsanız, özel hayatınızı sır olarak saklamalısınız.

Kahve falında işaret parmakta yüzük görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağında pırlanta yüzük görmek güç ve kudret kazanacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki parmağına yüzük takmak işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, hacetinizin giderilmesine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmaktan altın yüzük çıkarmak huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında parmağa yüzük takıldığını görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağına altın yüzük takmak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında parmağına nişan yüzüğü takmak kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, varolan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir