AnaSayfa / Genel / Kahve falında her parmakta yüzük görmek

Kahve falında her parmakta yüzük görmek

Kahve falında her parmakta yüzük görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında her parmakta yüzük gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sokak kavgasından, iş hayatınızda sizi dolandırmak isteyen ya da ayağınızı kaydırmak isteyen kimselerin düzenlerine kadar değişebilecek bir sürü terslikle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında her parmakta yüzük görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kocanın parmağında yüzük görmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına alamet eder.

Kahve falında küçük parmağa yüzük takmak kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında yüzüğü işaret parmağına takmak zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına tabir olunur.

Kahve falında parmaktan yüzük çıkartmak epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında parmağa büyük gelen yüzük görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin insanın parmağında yüzük görmek fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir