AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının parmağında tek taş yüzük görmek

Kahve falında başkasının parmağında tek taş yüzük görmek

Kahve falında başkasının parmağında tek taş yüzük görmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının parmağında tek taş yüzük gördüyseniz:

  • Fazla düşünürseniz fırsatları kaçırırsınız.

Kahve falında başkasının parmağında tek taş yüzük görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağında tek taş yüzük görmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında parmakta tek taş yüzük görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağında tek taş görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, üzücü haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek taş beyaz altın yüzük görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pırlanta tek taş yüzük görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir