AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinden tek taş yüzük almak

Kahve falında sevdiğinden tek taş yüzük almak

Kahve falında sevdiğinden tek taş yüzük almak hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinden tek taş yüzük almak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi alışılmadık alanlara kaydırmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinden tek taş yüzük almak karşına hayırlı kapıların açılacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kırık tek taş yüzük görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının tek taş yüzük taktığını görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek taş yüzüğünün kırıldığını görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliden tek taş yüzük almak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına delalettir.

Kahve falında tek taş yüzük ve alyans görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, geçiminin kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah tek taş yüzük görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında tek taş yüzük aramak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir