AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağında tek taş görmek

Kahve falında parmağında tek taş görmek

Kahve falında parmağında tek taş görmek vaaz ve nasihate, rahat bir iş hayatının başlayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağında tek taş gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kalben biliyorsanız amaçlarınızdan uzaklaşmamalısınız.

Kahve falında başkasının parmağında tek taş yüzük görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağında tek taş yüzük görmek kendisine olan güvenin artacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet eder.

Kahve falında parmakta tek taş yüzük görmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine inanılır.

Kahve falında erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek planlarının bozulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında parmağında tek taş görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında pırlanta tek taş görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, önünün açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir