AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağında siğil görmek

Kahve falında parmağında siğil görmek

Kahve falında parmağında siğil görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına, işsizseniz işe gireceğinize, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, süzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağında siğil gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişilere karşı kendinizi savunmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında parmağında siğil görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında parmakta siğil görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta siğil görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında elinde siğil görmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda siğil görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağında siğil görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bacakta siğil görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunda siğil görmek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir