AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakta siğil görmek

Kahve falında parmakta siğil görmek

Kahve falında parmakta siğil görmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, huzurlu günlerin biteceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmakta siğil gördüyseniz:

  • Değişiklikleri birden yapmanız sakıncalı olabilir.

Kahve falında parmakta siğil görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında parmağında siğil görmek hayatının yoluna gireceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerde siğil görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elde siğil görmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde siğil görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolda siğil görmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına işarettir.

Kahve falında ayakta siğil görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kafada siğil görmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir