AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda siğil görmek

Kahve falında kolunda siğil görmek

Kahve falında kolunda siğil görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunda siğil gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yaptığından bağımsız programlar yapmaya çalışmalı, diğerlerinin baskısına boyun eğmemelisiniz.

Kahve falında kolda siğil görmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunda siğil görmek hayırlı kararlar verileceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında siğil görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta siğil görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında parmakta siğil görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, mevki kaybına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında elinde siğil görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayakta siğil görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerde siğil görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir