AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta siğil görmek

Kahve falında vücutta siğil görmek

Kahve falında vücutta siğil görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, tüm özlemini gidereceğine delalet eder.

Kahve falında vücutta siğil gördüyseniz:

  • Sizi çok hareketli bir akşam bekliyor.

Kahve falında vücudunda siğil görmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, kötü haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta siğil görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında elde siğil çıktığını görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına yorulur.

Kahve falında ellerde siğil görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine işaret eder.

Kahve falında bacağında siğil görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında kolunda siğil görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında kafada siğil görmek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında büyük siğil görmek sorumlu tutacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir