AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında siğil görmek

Kahve falında ayağında siğil görmek

Kahve falında ayağında siğil görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağında siğil gördüyseniz:

  • Fikir çatışmaları söz konusu olabilir veya anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz, arkadaşlarınızın sırları veya davranışları rahatsızlık yaratabilir.

Kahve falında ayağında siğil görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakta siğil görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına yorulur.

Kahve falında vücutta siğil görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, fakirlikten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bacakta siğil görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, işlerin de yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında elde siğil görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına yorulur.

Kahve falında büyük siğil görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ellerinde siğil görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında kafada siğil görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, endişelerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir