AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde siğil görmek

Kahve falında elinde siğil görmek

Kahve falında elinde siğil görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde siğil gördüyseniz:

  • Olaylar meydana gelene kadar ne dediğimi anlamaya bilirsiniz.

Kahve falında ellerinde siğil görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde siğil görmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde siğil çıktığını görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerde siğil görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, çok iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde siğil görmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında büyük siğil görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde siğil görmek zor günler geçirileceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında elde siğil çıktığını görmek maddi zararlara uğrayacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir