AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda siğil görmek

Kahve falında vücudunda siğil görmek

Kahve falında vücudunda siğil görmek onlar sayesinde kalkınacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunda siğil gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında vücudunda siğil görmek hayat boyu desteği olacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında vücutta siğil görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunda siğil görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde siğil görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde siğil görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolda siğil görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ellerinde siğil görmek bir üniversitede hoca olunacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bacakta siğil görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, alım gücünün artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir