AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağına ip bağlamak

Kahve falında parmağına ip bağlamak

Kahve falında parmağına ip bağlamak sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağına ip bağlamak gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptığı ya da düşündüğü şeyleri değiştirmeye çalışmak zamanınızı alabilir.

Kahve falında parmağına ip bağlamak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, onlar tarafından yüceltileceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağa ip bağlamak hileli bir işle karşılaşılacağına, yeni planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini iple bağlamak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına işaret eder.

Kahve falında ayağa ip bağlamak peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iple bağlamak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına işarettir.

Kahve falında koluna ip bağlamak ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, sıkılacağı bir haber almaya yorulur.

Kahve falında kırmızı ip bağlamak şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bele ip bağlamak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir