AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple bağlamak

Kahve falında iple bağlamak

Kahve falında iple bağlamak amaçlarına ulaşmaya, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, makamından olacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, umutlarının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında iple bağlamak gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendirildiğinizi düşünüyorsanız daha fazla soru sormalısınız.

Kahve falında parmağa ip bağlamak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında koluna ip bağlamak onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işaret eder.

Kahve falında bacağa ip bağlamak işinden uzaklaşacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı ip bağlamak işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birini iple bağlamak kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabının ipini bağlamak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaca ip bağlamak herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında bele ip bağlamak her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir