AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini iple bağlamak

Kahve falında birini iple bağlamak

Kahve falında birini iple bağlamak eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, yeni işlerin geleceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında birini iple bağlamak gördüyseniz:

  • Sunabileceğiniz çok şey var.

Kahve falında beyaz ip bağlamak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koluna ip bağlamak hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı ip bağlamak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağa ip bağlamak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına işarettir.

Kahve falında çamaşır ipi bağlamak geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında ipi bağlamak hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında ağaca ip bağlamak aradaki buzların eritileceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağına ip bağlamak bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, gözyaşı döküleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir