AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağımda alyans görmek

Kahve falında parmağımda alyans görmek

Kahve falında parmağımda alyans görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında parmağımda alyans gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzda gözle görülür bir iyileşme sağlayabilirsiniz.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin parmağında alyans görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağında altın alyans görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, mutluluk ve başarı getireceğine işarettir.

Kahve falında parmaktan alyans çıkarmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin parmağında alyans görmek zorlukları aşacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin parmağında alyans görmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına rivayet eder.

Kahve falında alyansı parmaktan çıkarmak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir