AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlayan ay görmek

Kahve falında parlayan ay görmek

Kahve falında parlayan ay görmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, hayırla yad etmeye, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlayan ay gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı konularda sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında parlak ay görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine inanılır.

Kahve falında birinin ayrilmasini görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ay ve güneşi yanyana görmek esenlik içinde olacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlık ay görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında ay görüp dua etmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük ay görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında çok büyük ay görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine delalettir.

Kahve falında güneş ay yıldız görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir