AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık ay görmek

Kahve falında karanlık ay görmek

Kahve falında karanlık ay görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık ay gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durdurmak zor olacak gibi görünüyor.

Kahve falında karanlıkta ay görmek kudret sahibi olacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında karanlık ay görmek maddi zarar edeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalet eder.

Kahve falında ayçekirdeği almak kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayçekirdeği tarlası görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ay ve güneşi beraber görmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına inanılır.

Kahve falında çift ay görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ay yıldız bayrak görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki adet ay görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir