AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş ay yıldız görmek

Kahve falında güneş ay yıldız görmek

Kahve falında güneş ay yıldız görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, galibiyet kazanacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında güneş ay yıldız gördüyseniz:

  • Romantizm artıyor, sevdiğiniz bir kişiyle özel paylaşımlarınızı arttırmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında güneş ay yıldız görmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ay yıldız güneş görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına delalettir.

Kahve falında ay güneş yıldız görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ay ve yıldız görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına işaret eder.

Kahve falında ay yıldızlı bayrak görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına işarettir.

Kahve falında ay ve yıldızı yanyana görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yıldız ve ay görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine işaret eder.

Kahve falında gökte ay yıldız görmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, iyi geçiminin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir