AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak yüz görmek

Kahve falında parlak yüz görmek

Kahve falında parlak yüz görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, hikmete kavuşacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, çok başarılı işlere adım atacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak yüz gördüyseniz:

  • Dikkatli şekilde dinlemeden veya önyargıyla hareket etmek önemli bir noktayı kaçırmanıza neden olabilir.

Kahve falında yüzü parlak görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak yüz görmek kişinin malını kaybedebileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünü parlak görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında parlak kömür görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında parlak para görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında parlak yeşil görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında parlak bileklik görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak taşlar toplamak şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir