AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak kömür görmek

Kahve falında parlak kömür görmek

Kahve falında parlak kömür görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına delalettir.

Kahve falında parlak kömür gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanız durumunda daha farklı teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında parlak kömür görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuval içinde kömür görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, verilen kararların geri çekileceğine işarettir.

Kahve falında kamyonla kömür taşımak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına delalettir.

Kahve falında kömür vermek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kömür sobası kurmak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına işarettir.

Kahve falında kömür parçası görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, solan yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında kömür arabası görmek insanları sakinleştireceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde kömür görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir