AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak para görmek

Kahve falında parlak para görmek

Kahve falında parlak para görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine inanılır.

Kahve falında parlak para gördüyseniz:

  • Tecrübenizi, bilginizi ya da yeteneklerinizi test edebilirsiniz.

Kahve falında parlak bozuk para görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında parlak para görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak yeşil görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak siyah ayakkabı görmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak lamba görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında parlak ay görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak yüzük takmak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına işaret eder.

Kahve falında parlak küpe görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir