Kahve falında yüzü parlak görmek

Kahve falında yüzü parlak görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü parlak gördüyseniz:

  • Gelişmelere karşı iyi bir ritm anlayışına sahipsiniz.

Kahve falında parlak yüz görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünü parlak görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü parlak görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde parlak cisimler görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, işe ve aşa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak taş bulmak yakın bir dostla ters düşüleceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak siyah renk görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah parlak elbise görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında parlak alyans görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top