AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak bileklik görmek

Kahve falında parlak bileklik görmek

Kahve falında parlak bileklik görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında parlak bileklik gördüyseniz:

  • Duygusal hatalara açıksınız.

Kahve falında parlak bileklik görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bileklik kaybetmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş bileklik bulmak yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına delalet eder.

Kahve falında inci bileklik görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli bileklik görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına rivayet eder.

Kahve falında kopan bileklik görmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bileklik almak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bileklik bulmak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir