AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünü parlak görmek

Kahve falında gökyüzünü parlak görmek

Kahve falında gökyüzünü parlak görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, herkesin önünde olacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünü parlak gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları ya da beklenmedik hareketleri olan kişiler nedeniyle endişeli olabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde parlak ışık görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, esenlik bulacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde parlak cisim görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldız görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde parlak cisimler görmek yeni işlere atılacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde parlaklık görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldızlar görmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünü parlak görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına yorulur.

Kahve falında parlak beyaz görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir