AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak ışıklar görmek

Kahve falında parlak ışıklar görmek

Kahve falında parlak ışıklar görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında parlak ışıklar gördüyseniz:

  • Duygusal dünyanızda sebepsiz kuruntularınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında parlak beyaz ışık görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Kahve falında parlak ışıklar görmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz parlak ışık görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, daha pozitif biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde parlak ışık görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, kolay yollardan kazanacağına delalettir.

Kahve falında parlak ışık görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında çok parlak ışık görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında çok parlak bir ışık görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak koltuk görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir