Kahve falında parlak halı görmek

Kahve falında parlak halı görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, zorluklarını aşacağına işarettir.

Kahve falında parlak halı gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularda aksilikler veya sıkıntılar olabilir.

Kahve falında parlak halı görmek dini inançların güçleneceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak terlik giymek işinde aranan biri haline geleceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini parlak görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında parlak siyah elbise görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında parlak mavi görmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında parlak deniz görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak göz görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun parlak saç görmek bereket ve zenginlik bulacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir