AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları yerden kesilip uçmak

Kahve falında ayakları yerden kesilip uçmak

Kahve falında ayakları yerden kesilip uçmak devlet kapısından bir yardım alacağınıza, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, sevdiği insanların olacağına alamet eder.

Kahve falında ayakları yerden kesilip uçmak gördüyseniz:

  • Seyahat şanslarını veya geçmişte yaptığınızdan farklı şeylere katılma fırsatını değerlendirmelisiniz.

Kahve falında ayakları yerden kesilip uçmak kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında ayağı yerden kesilmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ayakları yerden kesilmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yerden yukarı uçmak tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalet eder.

Kahve falında uçmak yerden yükselmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerden havaya uçmak çok başarılı işlere adım atacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden uçmak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yerden başka bir yere uçmak kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, dertlerinin unutulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir